sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tommys Köket testaa: Flow, M.A.T., Nakkikoju ja SIS. Deli + Cafe

Flown ravintolatarjonta ei pettänyt tänäkään vuonna. Ravintolakioskeja ja -alueita oli ripoteltu ympäri festivaalialuetta, emmekä spotanneet yhtään paellapannua. Alkoholi Flowssa oli kallista (oluttölkki 7 euroa), mutta hyvää luomusyötävää sai suorastaan pilkkahintaan. Vai miltä kuulostaa se, että neljällä eurolla sai vadelmasmoothien, luomumehun tai vaikkapa marinoituja mansikoita ja mascarponemoussea.

M.A.T.:ssa seurueemme tilasi vuohenjuustosalaattia ja oikeaa makkaraa. Annokset hellivät kaikkia aisteja. Pähkinää, korianteria, aprikoosia, punajuurta. Raati sanoo kyllä!




Vuohenjuustosalaatti
Oikeaa makkaraa
Päälle haimme SIS. Deli + Cafesta luomukaffet ja pullat. Pullat olivat suussasulavia, vaikka niiden syöminen yhdellä kädellä oli vaikeaa.


Nakkikoju sijaitsi keskellä festivaalialuetta ja sinne oli jatkuvasti jonoa. Yöllä onnistuin lopulta tunkeutumaan tiskille ja tilasin Singeapore Sling -hotdogin, jonka sisällä oli aasialaista sienisalaattia ja wasabimajoneesia. Nam!
1. yritys
2. yritys
3. yritys

Viini & Sapas näytti houkuttelevalta, mutta Sapaksia emme valitettavasti ehtineet maistella.



Tunnelmia festivaalialueelta: 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)