Me suoritimme ravintolapäivää leppoisasti fiilistellen ja niinhän siinä kävi, että jäimme lopulta ilman varsinaisten pop-up-ravintoloiden antimia. Emmekä olleet ainoita. Olisi pitänyt tehdä tarkka suunnitelma ja olla hyvissä ajoin jonottamassa. Mutta väliäkös tuolla. Tunnelma oli pääosassa.
Ravintolapäivän suosion syitä pohdiskeli muuten kansanedustaja Oras Tynkkynen mainiossa blogikirjoituksessaan. Olen samoilla linjoilla Tynkkysen kanssa. Ravintolapäivä ei voi olla joka päivä, mutta silloin tällöin toteutettuna se on raikas ruoan juhla, josta voivat ammentaa niin ravintoloitsijat kuin kotikulinaristitkin. Näitä lisää!
Tässä kuvia kierrokseltamme eteläisestä Helsingistä.
Sanomatalon Ilmastoinfon SEIS (suomalaisin eväin ilmasto säästyy) -ravintolan annos. Täällä emme vielä syöneet. Olisi pitänyt ;) |
![]() |
Ilmastoinfossa teimme ruokaostosten sijaan kirjaostoksia. Hankimme mm. ihanan Kausiruokaa-kirjan, jossa on ilmastoystävällisiä reseptejä joka vuodenajalle. |
Iso-Roban BestBagelsEver. Emme jääneet jonottamaan. |
Pannari on Påp. Jono ei näy, mutta se on pitkä. |
Löysimme vapaan pöydän! (Mutta ei ruokaa tälläkään kertaa.)
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti