sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lohta kahdella tavalla

Lauantaina meille tuli vieraita, siskoni poikaystävänsä kanssa sekä vanhempani. Alunperin menussa oli fish & chips, mutta lähikauppias kuitenkin käänsi pääni ja päätin tehdä lohta - kahdella tapaa.

Teriyaki - lohen pintaan hieman suolaa, marinadiin luomusoijaa, sokeria sekä inkivääriä (tällä kertaa tämä jäi puuttumaan).

Voita ja kermaa - lohen pintaan hieman enemmän suolaa, kastikkeeksi sipulia, voita ja luomukermaa.

Molemmat 150-asteiseen uuniin, ja otin ne pois, kun perunat olivat kiehuneet. Nopeaa ja syötävän hyvää!

Teriyakilohi

Voita ja kermaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)