Riina teki tällä kertaa risoton. Perusreseptinä käytimme kanttarellirisoton ohjetta.
Liota kuivatut sienet kylmässä vedessä ja paahda ne pannulla kypsiksi.
Valmista kasvisliemi tai kanaliemi.
Kuullota silputut sipulit voissa.
Lisää risottoriisi ja paahda kunnes riisit ovat läpikuultavia.
Annostele kasvisliemi erissä pannuun. Lisää samalla myös hyppysellinen suolaa.
Lopuksi heitä sekaan suppilovahverot, nokare voita ja raastettua parmesaania. Väriä tuo silputtu persilja.
Tarjoile parmesaaniraasten kera.
![]() |
Sienisaalis ruotsalaiseen tapaan |
![]() |
Kuivattuja suppilovahveroita vuosimalli 2011 |
Lisää suppisreseptejä kehiin! ;)
VastaaPoistaSuppikset rules! Meillä joukkoon sujahtaa myös Noilly Prat vermuttia, täytyneekin laittaa tänään risotto porisemaan :) t. Lukijat Sveitsistä
VastaaPoistaElias, kiitos vinkistä! Vermutti tai valkoviini kruunaavat ehdottomasti risoton. Tommy utelee, mitä sieniä Sveitsissä käytetään?
VastaaPoista