maanantai 17. lokakuuta 2011

Sitruunakanaa ja rosmariininuunilohkoperunoita

Kanasta on moneksi. Sitruunakanaa ei tarvitse kauaa marinoida ja maku peittoaa varmasti kaupan valmiit marinadit.

Pilko rosamunda-perunat neljäksi lohkoksi. Mausta silputulla tuoreella rosmariinilla, suolalla ja oliiviöljyllä.

Paahda perunalohkoja uunissa n. 30 minuuttia leivinpaperin päällä kunnes ne ovat kypsiä.

Mausta kanat. Muoviastiassa sekoita sitruunan mehu, hunajaa, suolaa ja kuivattuja yrttejä

Paista pannussa kypsäksi. Sokeri antaa kanalle kauniin pinnan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)