torstai 6. lokakuuta 2011

Välimeren silakkalaatikko

Silakkamarkkinoilta tarttui mukaan kilo tuoreita silakoita neljän euron hintaan. Kauppias väitti, että kalat olivat uineet vielä samana päivänä ja siltä silakat näyttivätkin. Tommy pääsi verestämään silakanperkuutaitojaan ja helppoa se lopulta olikin.


Ohjeen mukaisesti suolasin silakat ja täytin ne ilmakuivatulla tomaatilla ja basilikalla. Silakoiden päälle levitin tahnaa, jossa oli säilyketomaattien öljy, tomaattipyrettä ja viinietikkaa. Lisäksi päälle ripottelin kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä ja valkosipulinkynsiä. Uunissa silakat olivat 20 minuuttia 200 asteessa.


Lopputulos on yllä.  Täydellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)