torstai 11. huhtikuuta 2013

Pieni Ravintola Rajamäellä

Kokkituttavani Antti ja Ellen toteuttivat unelmansa ja avasivat tammikuussa oman ravintolan uuden kotipaikkakuntansa Rajamäen keskustaan Nurmijärven pohjoiskolkkaan. Mikä kulttuuriteko! Tämän maan pizzerioiden ja ABC-huoltamoiden kyllästämät kylät ja pikkukaupungit tarvitsevat juuri tämän kokkipariskunnan kaltaisia rohkeita tekijöitä.


Normioloissa Pieni Ravintola toimii lounas- ja brunssipaikkana, mutta varasimme ravintolan illaksi kahdeksan hengen seurueelle. Menu oli meille räätälöity. Alkusalaatissa oli päärynää ja parmesan-lastuja ja alkukeittona oli sienicappucinokeitto. Pääruokana oli ylikypsää häränhäntää, pinaattirisottoa sekä rosmariinikastiketta. Jälkiruoaksi saimme suklaakakkua ja italianmarenkia. 


Annokset olivat bistro-henkisiä. Vatsa täyttyi ja maut olivat kohdallaan. Häränhäntä oli todella hyvää. Kivaa ideaa oli myös sienicappuccinokeitossa. Kaikesta näki, että Antti ja Ellen ovat hommassa mukana koko sydämellään.

Tommys Köket haluaa toivottaa pitkää ikää Pienelle Ravintolalle. Näitä lisää!

www.pieniravintola.fi








3 kommenttia:

  1. Kiitos, kun muistutit tästä. Tämä on ollut to-go-listalla Hesarin jutusta alkaen.

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä, kyllä kannattaa mennä!

    Mitä muita paikkoja on to go -listallasi? Joko olet käynyt Pastiksessa? Murussa kuulimme tänään, että seuraava varattava viikonloppuaika Pastiksessa menee kesäkuun puolelle. Onneksi siellä osa pöydistä toimii no reservations -periaatteella.

    VastaaPoista
  3. Pastikseen meillä on varaus toukokuulle, mutta minusta on kyllä erinomaisen hienoa, että osan pöydistä saa myös ilman varausta. Chef & Sommelier samoin Bistro o Mat ovat myös jo pitkään olleet listoilla. Jos ette ole käyneet Sinnessä, suosittelen vaikka lounasta Porvoossa. Se oli meidän to-go-listalla ja ihastuimme.

    VastaaPoista

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)