Normioloissa Pieni Ravintola toimii lounas- ja brunssipaikkana, mutta varasimme ravintolan illaksi kahdeksan hengen seurueelle. Menu oli meille räätälöity. Alkusalaatissa oli päärynää ja parmesan-lastuja ja alkukeittona oli sienicappucinokeitto. Pääruokana oli ylikypsää häränhäntää, pinaattirisottoa sekä rosmariinikastiketta. Jälkiruoaksi saimme suklaakakkua ja italianmarenkia.
Annokset olivat bistro-henkisiä. Vatsa täyttyi ja maut olivat kohdallaan. Häränhäntä oli todella hyvää. Kivaa ideaa oli myös sienicappuccinokeitossa. Kaikesta näki, että Antti ja Ellen ovat hommassa mukana koko sydämellään.
Tommys Köket haluaa toivottaa pitkää ikää Pienelle Ravintolalle. Näitä lisää!
www.pieniravintola.fi
Kiitos, kun muistutit tästä. Tämä on ollut to-go-listalla Hesarin jutusta alkaen.
VastaaPoistaEipä kestä, kyllä kannattaa mennä!
VastaaPoistaMitä muita paikkoja on to go -listallasi? Joko olet käynyt Pastiksessa? Murussa kuulimme tänään, että seuraava varattava viikonloppuaika Pastiksessa menee kesäkuun puolelle. Onneksi siellä osa pöydistä toimii no reservations -periaatteella.
Pastikseen meillä on varaus toukokuulle, mutta minusta on kyllä erinomaisen hienoa, että osan pöydistä saa myös ilman varausta. Chef & Sommelier samoin Bistro o Mat ovat myös jo pitkään olleet listoilla. Jos ette ole käyneet Sinnessä, suosittelen vaikka lounasta Porvoossa. Se oli meidän to-go-listalla ja ihastuimme.
VastaaPoista