perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kuuma ketjutunnustus

Tommys ei ole ketjuruokaloiden kannattaja, mutta yksi poikkeus löytyy Helsingin Kampista Narinkkatorin laidalta. Parjatun S-ketjun Bravuria on yllättävän hyvä pastapaikka.

Liikeidea on samanlainen kuin Rautatientorin Vapianolla. Pastaa käydään jonottamassa tiskillä, jossa se tehdään asiakkaan silmien alla.

Jonottaminen tietenkin on tylsää ja ison porukan kanssa homma hajoaa helposti käsiin, mutta poikkeuksellisen maukkaat ja tuoreet pastat ratkaisevat pelin. Suosikkimme on mausteinen arrabiata, kaksivuotiaamme rakastaa gamberi-pastaa. Tässä ravintolassa on helppo käydä lapsen kanssa.

Heitämme vielä haasteen S-ryhmälle. Kun Bravuriassa osataan tehdä niin hyvää tuorepastaa, miksi sitä ei myytäisi esimerkiksi lähialepoissa tai S-marketeissa?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)