lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tommys Köket testaa : Ravintola Namu

Seurueemme kävi eilen koemaistamassa keskustan uudehkon ravintolatulokkaan Namun. 

Paikka sijaitsee uudistetun makkaratalon kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Ravintolan sisutus on uutta ja kiiltävää. Paikka on todella iso. Liittymällä Namun kanta-asiakkaaksi ravintolan nettisivuilla saa kaikki pääruoat avajaistarjouksena puoleen hintaan!

Seurueemme tilasi alkuun Päivän Sashimin 12,90 (ylin kuva), Tsukemonon 6,00 (marinoituja aasialaisia herkkuja, alin kuva) sekä Som Tam -salaatin 6,50. Tsukemono eli "laatikkosalaatti" saa erityismaininnan, myös kekseliäs inkiväärihyytelö maistui. 

Pääruoaksi seurueemme valitsivat seuraavat annokset: Kakuni to Kimchi 16,20 (Ylikypsää porsaankylkeä, kimchiä ja karashia), Tataki 24,00 (Grillattua härän marmorifilettä) sekä Iwano no shio yaki 22,60 (Rapeaksi paistetua nieriää, fenkolia ja shishoa). Porsaankylki sai kaikilta kehuja, samoin fenkolisalaatti. Tatakin tilannut ystäväni oli tyytyväinen annokseensa, tosin hän jäi kaipaamaan härälle lisuketta.  

Annokset olivat kauniita ja palvelu asiallista ja ripeää. Annosten koot olivat pienet, joten nälkäisenä kannattaa kokeilla suoraan menuta, tai sitten tilata useampi annos. Ruoka ei ehkä sittenkään ole se pääsyy, miksi Namuun kannattaa tulla, mutta hyvässä seurassa töiden jälkeen on mukava poiketa ravintolaan, jossa listalta löytyy jotain muuta kuin hampurilainen ja ranskalaiset. Sijaintihan on mitä keskeisin!


1 kommentti:

  1. Olin itse keittiön avajaisviikolla ja Sedula ei todellakaan vakuuttanut. Annokset olivat naurettavan pieniä ja palvelu hidastakin hitaampaa - pääruokaa odotettiin muistaakseni yli tunti. Ja jälkiruuaksi tilattu suklaakakku oli konvehdin kokoinen. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta ei sen odotuksen väärtti. Tyttöporukkamme tosin vietiin lepyttelyksi keittiöön ja ties mitä muuta ravintolapäällikkö olisi halunnut lepyttelyksi tehdä... Sentään saatiin ne konvehdit ilmaiseksi. Satu

    VastaaPoista

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)