torstai 12. tammikuuta 2012

Perunasuositus

Perunoiden keittäminen on Tommyn keittiön heikko lenkki. Ei uskoisi, mutta näin on. Joskus jää raa'aksi, välillä menee yli. Edes haarukka ei aina kerro, milloin peruna on valmis.

Tästä huolimatta haluamme antaa perunasuosituksen: Glen & Mats Jakobssonin luomuperunat Jepualta. On niin hyvää perunaa, että Tommy antaa anteeksi jopa pakkauksen yhdyssanavirheen.




6 kommenttia:

  1. Komppaan, hyvää perunaa on. Yhdyssanavirheellä tai ei ;-)

    VastaaPoista
  2. Tänään taas saatin kaivaa useista Glen & Mats Jakobssonin "luomuperunoista" mustia kökköjä pois.

    VastaaPoista
  3. Meillä on luvattoman usein vihreitä pottuja. Nyt ihan lähiaikoina kolmessa pussissa ollut.. Muuten kyllä syötäviä. :)

    VastaaPoista
  4. Olisin vain kysynyt onko tietoa mikä aiheuttaa perunoiden mustumisen sisältä?
    Hienolta näyttävä peruna saattaa olla sisältä musta.
    Itse omalta luomupalstaltani tapaan näitä myös, varsinkin suureksi kasvaneista perunoista. Onko hiekkaisessa kasvamaassani jotain puutosta? Teillä jossain määrin sama ongelma? Muuten hyviä perunoita.
    O
    Onkohan

    VastaaPoista
  5. Pussissa 19 perunaa joista 10 vihreää... kate kohdillaan kun lähes 3e maksaa 9 perunaa!

    VastaaPoista
  6. A) mauton, rakenteeton. B) aivan liikaa makkelia. Suomen paras peruna oli puikula mutta senkin laatu on mennyt rännistä alas.

    Ja, eulen ostin kaksi pussia jakobssonin luomuporkkanoita: kummassakin pussisa mukana yksi osittain jyrsitty porkkana.

    VastaaPoista

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)