Perunoiden keittäminen on Tommyn keittiön heikko lenkki. Ei uskoisi, mutta näin on. Joskus jää raa'aksi, välillä menee yli. Edes haarukka ei aina kerro, milloin peruna on valmis.
Tästä huolimatta haluamme antaa perunasuosituksen: Glen & Mats Jakobssonin luomuperunat Jepualta. On niin hyvää perunaa, että Tommy antaa anteeksi jopa pakkauksen yhdyssanavirheen.
Komppaan, hyvää perunaa on. Yhdyssanavirheellä tai ei ;-)
VastaaPoistaTänään taas saatin kaivaa useista Glen & Mats Jakobssonin "luomuperunoista" mustia kökköjä pois.
VastaaPoistaMeillä on luvattoman usein vihreitä pottuja. Nyt ihan lähiaikoina kolmessa pussissa ollut.. Muuten kyllä syötäviä. :)
VastaaPoistaOlisin vain kysynyt onko tietoa mikä aiheuttaa perunoiden mustumisen sisältä?
VastaaPoistaHienolta näyttävä peruna saattaa olla sisältä musta.
Itse omalta luomupalstaltani tapaan näitä myös, varsinkin suureksi kasvaneista perunoista. Onko hiekkaisessa kasvamaassani jotain puutosta? Teillä jossain määrin sama ongelma? Muuten hyviä perunoita.
O
Onkohan
Pussissa 19 perunaa joista 10 vihreää... kate kohdillaan kun lähes 3e maksaa 9 perunaa!
VastaaPoistaA) mauton, rakenteeton. B) aivan liikaa makkelia. Suomen paras peruna oli puikula mutta senkin laatu on mennyt rännistä alas.
VastaaPoistaJa, eulen ostin kaksi pussia jakobssonin luomuporkkanoita: kummassakin pussisa mukana yksi osittain jyrsitty porkkana.