torstai 1. joulukuuta 2011

Tommys Köket vertaa: Lakritsijäätelöt

Lakritsijäätelö ei voi olla pahaa, mutta voiko toinen olla vielä parempaa? Tommys otti sokkotestiin kaksi lakritsijäätelöä, Ingmanin Creamyn sekä Valion Ainon. 

Molemmissa maistui musta lakritsi. Eroja oli yllättävän vähän. Creamy oli mielestämme makeampaa kuin Aino. Myös koostumus oli erilainen. Ainossa jäätelö ja lakritsi erottuivat selvästi toisistaan, kun taas Creamyssä lakritsia oli kaikkialla. Siksi Creamy oli väriltäänkin mustempaa. 

Vertailun voittajaksi nousi Aino raikkautensa vuoksi. 

Sokkotestin jälkeen on myös todettava, että Ainon brändäys on onnistuneempi kuin Creamyn. Mutta kuten sanottu, kumpi tahansa näistä jäätelöistä tekee synkästä syysillasta juhlan. 






2 kommenttia:

  1. noihan on siis vaniljajäätelöitä, joissa mukana lakritsaa. pappagallolta löytyy lakritsajäätelöä (http://www.pappagallo.fi/Item_view.aspx?catId=c11), ei maustettua vaniljaa. suosittelen suurella lämmöllä, mikäli sattuu lakritsasta pitämään.
    v

    VastaaPoista
  2. Kiitos suosittelusta. Lakritsijäätelöhulluna Tommy haluaa kokeilla myös pappagalloa!

    VastaaPoista

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)