maanantai 7. marraskuuta 2011

Tommys Köket testaa - Armas-jogurtti

Tommy on nyt ehtinyt pariin otteseen käydä Kluuvin uudessa kauppahallissa. Viime kerralla mukaan tarttui kyytönmaidosta tehtyä Armas-jogurttia. Hinnan puolesta jogurtti kiilaa suoraan premium-luokkaan viiden euron kappalehinnalla ja hienolla paperipussilla. Tuoteperhe sisältää sekä hapanmaitotuotteita että juustoja. 


Perheemme aamupalaan kuuluu erottomattomana osana maustamaton luonnonjogurtti. Lähikaupan valikoimassa parasta on Valion luomujogurtti. Tommyn ehdoton suosikki on kuitenkin Ahon maustamaton jogurtti, jota myydään samanlaisessa purkissa kuin Armas-jogurttia.

Armas-jogurtti oli pettymys. Koostumus oli juoksevaa ja maku oli pistävän hapan. En tiedä, johtuiko happamuus hapatteesta vai kyytönmaidosta, mutta perheellemme maku ei sopinut. Voi olla, että meille sattui huono erä, mutta mielestäni huonot erät eivät kuulu viiden euron jogurttipurkkeihin.



3 kommenttia:

  1. Mahtia! Siis tuotetestaus, ei se että jugurtti oli huonoa. Näitä lisää kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Aika suolaiset hinnat Helsingissä siis. Miksi juoksevuus oli huono asia? Kuulostaa aika henkilökohtaiselta mieltymykseltä. Hapantuotteet ovat yleensä happamia..

    VastaaPoista
  3. Hei Anonyymi ja kiitos kommentista. Juoksevasta ja happamasta tykkäävälle Armas-jogurtti sopii tietysti mainiosti!

    VastaaPoista

Tommys Köket

Tommys Köketissä kokkailevat Tommy, Riina sekä perheen kolmevuotias. Tästä blogista löydät luomua, arkiruokaa sekä pääset kanssamme ihmettelemään, mitä ruokaskenessä nyt tapahtuu.

Ai niin! Tommys köket on tietenkin ruotsinopettajan toteutunut painajainen. Muista aina vems + a + ingenting :)